Projecten

Martens Design is een betrouwbare en servicegerichte partner voor projectontwikkelaars. Ons grote assortiment aan design spiegels biedt een ruime keuze. Ook maatwerk is bij ons een mogelijkheid. Onze stijlvolle designs zijn een waardevolle toevoeging voor elk project. Een Martens Design spiegel is een echte blikvanger in het interieur. Wij werken met diverse projectontwikkelaars in bijvoorbeeld de nieuwbouw, hotels, zakelijke klanten en groothandelaren.

SPIEGELS VOOR NIEUWBOUW PROJECTEN

Bij nieuwbouw of renovatie gooit u hoge ogen met een fraaie design spiegel in de badkamer. Elk project is uniek, maar als architect zijnde wilt u natuurlijk hoge ogen gooien bij uw opdrachtgevers. Een spiegel van Martens Design geeft elke badkamer een luxe en hoogwaardige uitstraling. Dankzij ons ruimte assortiment spiegels kunnen u en uw opdrachtgever geheel naar wens de mooiste spiegel uitkiezen. Daarnaast zijn wij ook nog eens flexibel. Zit juiste spiegel er niet bij? Dan leveren wij spiegels geheel op maat, precies zoals de klant dat wenst.

ZAKELIJKE MARKT

Een Martens Design spiegel staat niet alleen mooi in woningen of hotels, maar is ook een ware eyecatcher in uw bedrijf. De premium look en feel zullen uw klanten en gasten zeker niet ontgaan. Bovendien zorgt een design spiegel voor een moderne en professionele uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een spiegel op kantoor of kapper spiegels. Een Martens Design spiegel dient niet alleen als praktisch accessoire, maar is daarnaast een fraai stukje wanddecoratie!

groothandelaren

Ook voor de groothandel is Martens Design dé leverancier van design decoratie spiegels. Wij denken graag met u mee en staan voor u klaar. Met de ruime keuze uit design spiegels zit er altijd wat bij voor uw wederverkopers. Wanneer u groot inkoopt, kunt u de spiegels tegen scherpe prijzen aanbieden. Indien u als groothandelaar een eigen magazijn heeft, kunt u er ook voor kiezen een eigen voorraad aan te leggen.

hotels

Een maximale gastvrijheid in combinatie met topkwaliteit? Onze design hotel spiegels zijn de ‘kers op de taart’ in elke luxe hotelbadkamer! Met de juiste spiegels creëert u de beste uitstraling en sfeer. De hotelgasten zullen aangenaam verrast zijn wanneer zij een hotelkamer binnenlopen met een stijlvolle designspiegel aan de muur. De mogelijkheden op het gebied van luxe badkamerspiegels zijn eindeloos.

Martens Design; een betrouwbare partner

Wat het project ook is, wij staan als spiegel speciaalzaak voor u klaar. Met vakkundig advies en begeleiding bij het uitkiezen van de spiegels, maken wij uw project tot een succes! Martens Design is een betrouwbare partner met oog voor detail. Van idee tot realisatie; wat uw wensen ook zijn, wij hebben altijd een oplossing. Servicegerichtheid en een snelle levering staan bij ons voorop. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.