Athene

exclusive series

In 3 stappen een offerte op maat

De ronde spiegel doet het in vrijwel elke ruimte in huis goed. De ronde spiegel moet niet alleen ter decoratie dienen, maar ook praktisch zijn. Dat kan bijvoorbeeld met LED-verlichting en spiegelverwarming. De ronde spiegel zorgt voor een vrolijke, speelse en stijlvolle uitstraling in uw badkamer. Een ware trend die we alsmaar zien terugkomen. Een fraaie, kleine ronde spiegel of juist een hele grote ronde spiegel die uw badkamer optisch groter doet lijken. De ronde spiegel is hoe dan ook een aanwinst in uw badkamer!

LED-verlichting
Verfraai uw stijlvolle spiegel met extra opties. Denk bijvoorbeeld aan een spiegel met LED-verlichting, zodat u de ideale hoeveelheid licht heeft tijdens het scheren of het aanbrengen van make-up. Een eventuele vergrootspiegel helpt hier nog eens extra bij. Er is onder meer spiegelverlichting verkrijgbaar met een touch schakelaar of een sensor.

Spiegelverwarming

Wanneer u onder de douche vandaan komt, is de badkamerspiegel vaak beslagen en ziet u niets meer. Als u vervolgens een hand over de spiegel haalt, laat dit lelijke vlekken en strepen achter. Met spiegelverwarming heeft u geen last meer van een beslagen spiegel. Verwarming in uw spiegel bespaart u dan ook tijd en ergernis wanneer u zich ’s morgens vroeg klaarmaakt voor een drukke (werk)dag.

Bluetooth audio
Ook voor de muziekliefhebber is er een handige optie verkrijgbaar; een bluetooth audioset in uw spiegel, mét koppeling naar bijvoorbeeld uw telefoon. Dát is nog eens fijn wakker worden wanneer u ’s morgens onder de douche stapt! Uw haar goed doen terwijl u staat mee te zingen of dansend uw tanden poetsen: zo begint – of eindigt – uw dag al goed!

Digitale klok
Wanneer u een strak tijdschema heeft, biedt een digitale klok in uw spiegel uitkomst. Zo weet u precies hoe laat het is.

Onze ronde spiegels zijn daarnaast ook nog eens mooi af te werken met bijvoorbeeld antraciet- of bronskleurig spiegelglas. Uw nieuwe spiegel is helemaal naar wens te maken.